PARRÒQUIES

Programa d'empresa saludable al comú d'Encamp

La cònsol major ha rebut avui a la ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana a la casa comuna per explicar-li

La ministra Trini Marín i Laura Mas al comú d'EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, s'ha reunit aquest matí amb la cònsol major del comú d'Encamp, Laura Mas, per conèixer de prop les iniciatives i accions que s'estan desenvolupant des de la corporació encampadana en els àmbits de funcionament administratiu, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Entre els temes a tractar hi ha el projecte de digitalització i ampliació de la tramitació electrònica al comú que s'està portant a terme com a una de les prioritats a nivell administratiu actualment.

Durant la visita, segons la corporació comunal, la cònsol major ha exposat a la ministra el programa d'empresa saludable 100% que s'està fent al comú. La iniciativa, expliquen, engloba diferents accions entre les quals un recorregut saludable a casa comuna amb cartells i indicacions sobre la importància de realitzar accions beneficioses per a la salut com utilitzar les escales en lloc de l'ascensor o diferents panells informatius que mostren hàbits saludables i consells alimentaris.

Durant el matí s'han repartit diferents cistells de fruita a tots els edificis del comú per fomentar l'alimentació saludable entre treballadors i es preveuen accions futures per desenvolupar el programa.

tracking