PARRÒQUIES

'Intramuros' inaugura la temporada de la Saison culturelle

L'obra teatral del francès Alexis Michalik es representarà a Encamp el pròxim dimecres 29 de setembre a les 21h

Presentació de l'obra teatral 'Intramuros'Comú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Intramuros', la quarta obra teatral del director francès d'Alexis Michalik, inaugurarà la temporada cultural de l'ambaixada francesa a Andorra, concretament a Encamp el 29 de setembre per l'acord de partenariat entre el comú encampadà i l'Ambaixada de França al Principat, segons informa l'ens comunal en un comunicat. La cònsol major, Laura Mas ha agraït la col·laboració constant de França amb Andorra en matèria sanitària i també cultural.

Mas també ha fet referència a l'ampliació de la capacitat d'accés dels esdeveniments culturals gràcies al protocol aprovat pel ministeri de Salut i ha explicat que "posarem tots els mitjans humans i materials, per part del comú i de l'ambaixada per gaudir i apropar la cultura", segons relata la corporació comunal. En aquest sentit es posarà un punt in situ per fer les proves TRA a un preu de 15 euros a l'entrada.Per la seva part, l'ambaixador francès, Jean Claude Tribolet, ha fet èmfasi de la importància dels acords de partenariat, "un total de 46 per aquest 2021, que permetran dur a terme una temporada cultural dirigida a un àmplia varietat de públic".

Tribolet, segons el comú, s'ha referit a l'obra explicant queés un trencaclosques on les peces van encaixant gradualment, on les històries dels protagonistes, un director de teatre que impartirà classes en una presó, dos interns, i dues dones de les quals se sap molt poca cosa, acabaren entrellaçades entre elles.

tracking