Reflexions filosòfiques al centre jove Punt 400

El cicle "Dilemes juvenils o klk?" comptarà amb una primera sessió sobre l'autoestima i el futur dels joves

Reflexions filosòfiques al Punt 400 de la MassanaComú La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre jove de la Massana, el Punt 400, organitzaactivitats de creixement personal i emocional dels joves des del punt de vista de la filosofia.

“Aquest curs li hem donat un gir, li hem volgut donar un nou enfocament a través de la reflexió filosòfica, per tal que els joves posin sobre la taula diferents aspectes que els preocupen i puguin trobar ells mateixos les respostes”, ha explicat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

El cicle, format per quatre sessions, es titula “Dilemes juvenils o klk?” i anirà a càrrec del filòsof David Murias.“Totes les xerrades busquen l’autoconsciència de la vida de l’adolescent, a través de la narració d’històries, jocs i reflexions a través de les preguntes que ells mateixos es faran“, ha explicat Murias, qui assegura que “el bo que té la filosofia és que no busca la veritat, sinó que busca l’autoreflexió per fer-te prendre consciència del que estàs vivint”.

La primera sessió serà demà i tractarà sobre l’autoestima i el futur dels joves. Els altres temes que es posaran sobre la taula són les relacions sexuals, les drogues i les relacions amb els pares.Les sessions seran els dijous, a les 18 h, i es podran seguir de forma presencial al Punt 400 o bé online, pel canal de twich del Punt 400.

tracking