x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Torna la Vila Medieval sense espectacles itinerants al carrer

El comú recupera els mercats mensuals al barri de Rocacorba
Edició del 2019 de la Vila Medieval.

Edició del 2019 de la Vila Medieval.

Edició del 2019 de la Vila Medieval.

COMÚ SANT JULIÀ
Actualitzada 17/09/2021 a les 12:01
La Vila Medieval de Sant Julià de Lòria va ser l’únic acte que la corporació laurediana va anul·lar l’any passat a conseqüència de la pandèmia. Amb la millora de la situació sanitària, la parròquia recupera enguany la 18a edició d’aquesta fira, que tindrà lloc del 24 al 26 de setembre. Tot i això, segons va detallar ahir la cònsol menor, Mireia Codina, en la presentació de la fira, per a l’edició d’aquest any s’ha dissenyat un programa amb espectacles i concerts “molt més estàtics”, deixant de banda els itinerants d’edicions anteriors, amb la finalitat d’evitar l’aglomeració de persones.

A més, amb la voluntat de dinamitzar la part alta del poble i continuar donant suport als comerciants de la vila, Codina va anunciar que, coincidint amb la Vila Medieval, tornaran els mercats mensuals al barri de Rocacorba. Hi haurà una seixantena de parades que oferiran productes d’alimentació, roba, calçat i artesania, entre d’altres.

La inauguració oficial tindrà lloc divendres 24 a dos quarts de set de la tarda. Hi prendran part les autoritats de la parròquia i s’oferirà el Ball de Gegants i Gegantons amenitzat pel grup La Sansoni. Seguidament, hi haurà un concert de música del Pirineu a càrrec d’aquesta mateixa formació. Pel que fa al mercat, s’allargarà des de la plaça Calonge fins a l’església parroquial aproximadament i, enguany, hi haurà quinze parades nacionals, que oferiran productes com ara mel, melmelades, joieria o cosmètica natural, i una trentena d’internacionals. A més, gràcies a la recent ampliació de l’espai per als vianants, la plaça Major s’aprofitarà per acollir activitats com tallers i oficis.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts