Una cinquantena de veïns assisteixen a la reunió del Cedre

Se'ls ha informat de la prova pilot de la recollida porta a porta i han obtingut les bosses de colors

Els cònsold d'Andorra, Conxita Marsol i David Astrié, i el conseller de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella, han assistit a la reunió.Comú ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest vespre s'ha celebrat la reunió de barri del Cedre amb motiu de la prova pilot de recollida de residus porta a porta, que començarà el 27 de setembre.

A la reunió hi han assistit els cònsols d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i David Astrié, juntamentamb el conseller de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella imig centenar de residents a la zona. S’ha exposat el funcionament del nou sistema i els assistents han pogut aportar els seus suggeriments. A més, han estat els primers a poder recollir els paquets de bosses de colors on podran classificar els residus (sòlid urbà, paper i cartró, envasos i vidre), que hauran de treure al portal de casa entre les 21 i les 24 hores i es passaran a recollir uns dies concrets de la setmana. A partir de demà, els residents del barri podran recollir els paquets de bosses al magatzem comunal del Cedre entre les 8 i les 20 hores.

tracking