PARRÒQUIES

La prova pilot de la recollida porta a porta al Cedre començarà el 27 de setembre

El comú habilita una minideixalleria a l'aparcament comunal per llençar-hi els residus fora de l'horari establert

Cada dia es recollirà, a les 10 i a les 12 de la nit, un tipus de residu diferentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La prova pilot per recollir les escombrariesporta a porta ala zona del Cedrecomençaràel dilluns 27 de setembre. Durant els tres mesos que durarà la prova, els veïns dels carrers Esteve Albert, del Contrapàs, Roureda Tapada, del Cedre, Castell de Sant Vicenç imossènLluís Pujol hauran de deixar les deixalles al davant de casa. Cada dia es recollirà, a les 10 i a les 12 de la nit, un tipus de residu diferent, convenientment emmagatzemat en bosses de colors que facilitarà el comú. Els residus sòlids urbans es podran deixar al carrer cada dia exceptuant-hi el dissabte dins de bosses de color negre; els envasos, el dilluns i el divendres en bosses de color groc; el vidre, el dimecres en bosses de color verd i, el paper i elcartó, el dimecres i el diumenge en bosses de color blau.

Les deixalles només es podran deixar al carrer, ben classificats, entre les 9 i les 12 de la nit. Cada dia fora d'aquest horari i el dissabte les escombraries es podran dipositar a laminideixalleriaque el comú ha habilitat a l'aparcament del Cedre.

El comú es reunirà demà a dos quarts de 9 del vespre amb els veïns de la zona per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre el projecte abans que comenci.

tracking