x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
El Tarter

Continuen les queixes per les multes en un vial sense sortida

El comú de Canillo argumenta que prohibeix aparcar perquè és una carretera
Filera de vehicles sancionats aquest dissabte.

Filera de vehicles sancionats aquest dissabte.

Filera de vehicles sancionats aquest dissabte.

X. PRATS
Actualitzada 13/09/2021 a les 12:15
Es va iniciar a mitjan agost i, tot i que amb la baixada de l’afluència de turistes ha minvat també la regularitat de les sancions, continua el degoteig de multes al carrer que dona entrada a les urbanitzacions Gran Sol i Sol-Ski, ubicades al Tarter. L’actuació del servei de Circulació va començar quan el cap de setmana del 14 i del 15 d’agost els vehicles aparcats en aquest carrer envaïen la cruïlla amb la carretera de Ransol. Aquell dia, el servei de Circulació va sancionar tots els vehicles que hi havia entre aquesta cruïlla i els edificis d’habitatges i va col·locar senyals de prohibició. No obstant això, els vehicles segueixen aparcant en zona prohibida. Una circumstància que es dona sobretot els divendres a la nit amb l’arribada dels turistes als apartaments. Cal apuntar, però, que segons indiquen els mateixos turistes, alguns propietaris els diuen que hi ha lloc per estacionar fàcilment, quan la realitat els contradiu, almenys des d’aquest agost.

Aquest cap de setmana, a causa de l’arribada de turistes per la Diada de Catalunya, s’han tornat a reproduir les sancions. El servei de Circulació fa inspecció de la zona almenys dos cops al dia, però és en la revisió de la nit quan es donen els estacionaments incorrectes. Així, aquest dissabte al matí sis vehicles van ser sancionats i immobilitats amb un cep fins que els propietaris paguin la corresponent multa.

El comú ha argumentat diverses voltes que el dit carrer és una branca de la carretera de Ransol i que el codi de circulació estableix que està prohibit estacionar-hi. Per la seva banda, el veïnat indica que es tracta d’un carrer únic d’accés a les urbanitzacions.
Etiquetes
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts