El comú rep quasi 200 al·legacions contra la revisió del POUP

La corporació crea un equip tècnic per resoldre dubtes sobre el pla

Vista aèria d'habitatges al Tarter.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú ha rebut un total de 195 al·legacions d’un centenar de propietaris a la revisió del pla d’ordenació i urbanisme de la par­ròquia de Canillo (POUP) en tres mesos, segons va informar ahir la corporació en un comunicat. El període d’exposició pública del POUP va acabar dijous.

La corporació comunal ha posat a disposició dels ciutadans un equip permanent de dos tècnics del departament d’Urbanisme per resoldre tots els dubtes i consultes que els ciutadans podien tenir sobre el POUP. En total, l’equip ha atès 114 visites.

La comissió d’Urbanisme va començar a revisar les al·legacions presentades fa tres setmanes, una tasca que continuarà durant els propers dies. L’objectiu del comú, assenyalen aquestes fonts, és poder aprovar provisionalment la revisió del POUP al més aviat possible en sessió de consell de comú, el pas previ abans de fer arribar el document a la comissió tècnica d’Urbanisme (CTU), tal com estableix la Llei general d’ordenament del territori i urbanisme. Si la CTU hi dona el vistiplau, el POUP tornarà a passar per consell de comú perquè se’n faci, si s’escau, l’aprovació definitiva.

El comú de Canillo va agrair ahir la “gran participació” i les “aportacions” que han fet els ciutadans de la parròquia al llarg de tot el període d’exposició pública, “que sens dubte permetrà al comú millorar la proposta inicial” del POUP que va presentar-se el 10 de juny en reunió de poble.

tracking