Encamp arranca el curs amb noves activitats culturals

Com a novetat, destaquen les classes de música i piano al Pas de la Casa o les de dibuix i pintura per a la gent gran

Manualitats pel dia de la mare

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest nou curs, el comú d'Encamp ha organitzat 28 activitats culturals que es realitzaran tant a Encamp com al Pas de la Casa i aniran dirigides a totes els públics.

A Encamp, els infants podran participar, per exemple, a classe per aprendre a tocar la guitarra, el piano i el violí. També s'organitzaran classes de dibuix i pintura o de manualitats, així com teatre i narració, classes de sevillanes i l'Esbart Sant Romà. Al Pas de la Casa, com a novetat, s’ha programat l’activitat de piano i continuen les classes de dansa contemporània Kids i d’expressió corporal al Centre Esportiu.

Pel que fa als adults, l’oferta inclou treballs manuals com la costura o la restauració, així com classes de ball o de cant coral. Per a la gent gran s’oferiran també diferents tallers de manualitats i memòria, les noves classes de dibuix i pintura i activitats esportives.

Les inscripcions es poden formalitzar a partir d'avui a través del web del comú i també al Departament de Cultura a l'edifici de La Valireta. Les activitats començaran el dilluns 13 de setembre i s’allargaran fins al 17 de juny del 2022.

tracking