x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Bus gratuït per als abonats al transport

La subscripció al servei nacional permetrà viatjar de franc a la línia parroquial d’Ordino
El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, baixant del bus parroquial.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, baixant del bus parroquial.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, baixant del bus parroquial.

ANA
Actualitzada 01/09/2021 a les 06:27
Els usuaris que disposin del nou abonament mensual de transport públic nacional podran utilitzar de manera gratuïta el bus parroquial d’Ordino, segons va anunciar el comú ahir mitjançant un comunicat.

La subscripció general al servei de transport públic del país per un import de 30 euros entrarà en vigor avui, 1 de setembre, i els posseïdors d’aquest títol podran fer ús del bus parroquial ordinenc sense la necessitat d’adquirir un bitllet. Els titulars dels abonaments del Bus Lliure, la Targeta Magna i la Blava també tindran l’accés gratuït a aquest servei.

Segons aquest mateix comunicat, “la corporació vol continuar apostant per l’ús del transport públic i avançar al màxim cap a la sostenibilitat alineant-se amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats a l’Agenda 2030 [de les Nacions Unides] i en particular a l’article 11”, el qual recorda que el transport públic a preu assequible és clau per reduir la contaminació i el trànsit.

D’altra banda, amb l’objectiu d’incentivar l’ús del transport públic entre els visitants durant aquesta temporada d’estiu, el comú ha allargat el servei d’autobús parroquial fins a l’aparcament del parc natural de Sorteny entre l’1 de juliol i el 5 de setembre. Des del 2018, la connexió amb transport públic del centre de la parròquia amb l’aparcament que dona accés al parc es feia mitjançant un bus llançadora que unia el Serrat amb Sorteny.
 
TALL EN EL SERVEI D'AIGUA DE LA CORTINADA AL POBLE D'ORDINO
El servei de subministrament d’aigua potable des de la zona de la Cortinada fins al nucli del poble d’Ordino es tallarà demà a partir les deu de la nit per obres, segons van informar ahir al matí fonts del comú d’Ordino. La connexió d’aigua potable es restablirà tan aviat com acabin els treballs de millora de la xarxa, va assegurar la corporació.


El comú va anunciar que informarà puntualment d’aquest tall mitjançant l’aplicació Ordino és viu, el canal de comunicació ciutadana de la parròquia per a telèfons intel·ligents, els perfils de la corporació a les xarxes socials, i farà passar la crida, tal com és habitual en aquests casos.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts