Tallat el carril de baixada per obres a l'avinguda d'Enclar

El trànsit en direcció Sant Julià es desviarà a l’Espai Columba

Tram afectat per les obres.COMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de remodelació de l’avinguda d’Enclar obligaran a partir d’avui a tancar al trànsit el tram comprès entre l’Espai Columba i la nova rambla de la Margineda en sentit baixada, és a dir, en direcció Sant Julià de Lòria. El comú no ha concretat els dies que estarà tancada la circulació, però a partir d’avui els vehicles provinents d’Andorra la Vella en direcció Sant Julià de Lòria seran desviats a l’altura de l’Espai Columba, on podran dirigir-se o bé cap al sud a través de la carretera general 1 (es permetrà la incorporació a la zona de la caserna de bombers) o bé retornar cap al centre per l’avinguda d’Enclar.

Per la seva banda, el trànsit en sentit contrari, és a dir, provinent de Sant Julià de Lòria i en direcció Andorra la Vella, no veurà modificada la circulació. Així, els conductors podran anar en direcció la capital tant per la CG-1 com per la mateixa avinguda, on el carril de pujada es mantindrà operatiu malgrat les obres dels propers dies.

La reforma d’aquesta avinguda es va iniciar la primavera passada amb la intenció d’estar enllestida per a l’estiu i evitar així les possibles afectacions al trànsit. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va indicar aleshores que l’objectiu de la reforma era urbanitzar aquesta zona de l’avinguda d’Enclar per evitar que els vehicles hi transitessin a velocitats elevades i afavorir, d’aquesta manera, la pacificació del trànsit.

tracking