x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cultura

Canillo celebra la 6a edició del festival de música d'Incles

Cinc grups actuaran el 14 d'agost al pàrquing del fons de la vall
Actuació d'una edició anterior del festival

Actuació d'una edició anterior del festival

Actuació d'una edició anterior del festival

Comú de Canillo
Actualitzada 02/08/2021 a les 11:43
Canillo reactiva aquest estiu l'Esquella Walking Music Festival d'Incles que l'any passat no es va celebrar per les restriccions sanitàries. El comú ha informat aquest matí que la 6a edició del festival serà el dissabte 14 d'agost "amb un format adaptat als protocols de prevenció i seguretat que requereix la situació sanitària actual". 

El festival tindrà cinc actuacions seguides des de les 15.30 a les 22 hores i a diferència d'altres anys totes es concentraran al pàrquing del final de la carretera, al fons de la vall d'Incles. El cartell és completament andorrà amb els grups Scarlett&Brotherhood, Trio D·, Old School, Manu&The Vodka's i Punker's love the 80's, que actuaran en aquest ordre amb concerts d'una hora. El comú destaca que es tracta d'una proposta amb les "bones sensacions que genera poder escoltar música a l'aire lliure" i que es garanteix "un festival accessible i segur".

El desplaçament fins al pàrquing dels concerts es podrà fer en bus elèctric fins a les 18 hores i en vehicle particular a partir d'aquella hora. El bus estarà operatiu fins a la finalització del festival per retornar als usuaris que hagin escollit aquesta via de transport. Les restriccions per la pandèmia de la Covid fan que no hi hagi servei de restauració i que no es permeti accedir al recinte amb menjar ni amb beure i els assistents hauran de portar mascareta i restar asseguts respectant la distància de seguretat. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts