La Serenalla Market finalitza amb els DJ André Vicenzzo i John Holt

La tercera edició ha comptat amb gran afluència de visitants i diverses activitats durant quatre dies que han consolidat el format

S'hi han realitzat diferents activitats per tots els públicsEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Serenalla Market tanca després de quartre dies de festivitat. Aquest vespre, la festa que conduiran els discjòqueis AndréVicenzzoi JohnHolt, posarà el punt final a la tercera edició. Segons informa el comú en un comunicat, com ja preveia el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, l’afluència ha estat molt alta durant aquests dies, tot i això en cap moment no s’ha hagut de tancar el recinte per aglomeracions. El topall màxim, segons els protocols sanitaris, eren de 1.200 persones. A les hores punta el nombre d’assistents ha estat d’un miler.

“D’una banda, el fet que a la Serenalla s’hi puguin fer moltes coses a l’hora fa que els visitants es reparteixin pels diferents espais; d’altra banda, hem fet promoció a escala local, perquè la gent del país pogués gaudir d’un esdeveniment de qualitat a l’aire lliure, tot i que també hi havia alguns turistes.De cara la pròxima edició, si la situació ho permet, farem més incidència en la promoció turística”, ha assegurat Garrallà.

En aquest sentit, el comú afirma quela principal conclusió d’aquesta tercera edició ésque cal continuar apostant pel format de la Serenalla, amb el tret diferenciador de fer viure diferents experiències artístiques, d’oci, culturals i d’interès general, a través de l’espai Àgora, tallers, concerts, demostracions... A l'Àgora s'han realitzat sis taules rodones on s'ha parlat de diferents temàtiques. També s'han acollit positivament les performances artístiques i els products de la vintenta d'expositors-artesans.

tracking