La Pegatina oferirà un concert a la Festa del Poble

Jocs infantils, activitats aquàtiques, un dia dedicat a grups nacionals i les actuacions de l'Esbart Sant Romà com a protagonistes de la festa major

Presentació de la Festa del Poble a EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp ha presentat el programa de la Festa del Poble del 2021, que seguirà estant condicionat per les mesures sanitàries tot i que afortunadament recuperant part de la normalitat. "Tot i que no podembaixarla guàrdia, la millora de la situació sanitària ens permet recuperar una part important de la Festa de Poble", ha comentat la cònsol major, Laura Mas.

La festa començarà el divendres 25 de juny amb el repic de campanes a les 20 h del vespre, seguit del concert deTheSoundsetsBanda laplaçade Sant Miquel. Dissabte, l'Esbart Sant Romà amb l'Encamp de Gresca donarà el tret de sortida a les 12 h del matí. Posteriorment,els Palioferiran un concert des de la mateixa plaça delsArínsols.

Des de les 11 h del matí i fins a la 13 h i de les 15 h a les 19 h hi haurà jocs infantils a la plaça del Consell General i activitats aquàtiques al Passeig de l'Alguer. MartaRoquett, a les 16 h de la tarda a la plaça de Sant Miquel actuarà amb un concert i posteriorment actuarà BlackThursday. La nit de dissabte acabarà amb l'actuació musical de LaPegatina.

Durant el diumenge, hi hauràmasterclassdespinniga la plaça de Sant Miquel ambDjMoncho. Els jocs i les activitats aquàtiques de la companyia Xics delXurraci Joguinejar també seranpresents matíi tarda tant a la plaça del Consell General com la plaça delsArínsols.DjMoncho, a la plaça de Sant Miquel i un ball de tarda amb l'Orquestra Mediterrània seran previs als focs artificials de tancament, des del Pont deRiberaigües.

tracking