DINAMITZACIÓ VEÏNAL

Andorra la Vella presenta el programa per inaugurar Callaueta

Els actes tindran lloc el dissabte durant tot el dia i el diumenge al matí

Els comerciants de Riberaygua i travesseres i el comú han fet la presentació avui al Centre de CongressosVíctor González

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants deRiberayguai travesseres i el comú d'Andorra la Vella han presentat avui al matí al Centre de Congressos de la capital el programa ple d'activitats per a la inauguració de la nova zona de vianants del carrer deCallaueta, que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Els actes començaran a 2/4 de 12 amb un parlament de la cònsol major,ConxitaMarsol. Tot seguit, hi haurà un concert a càrrec delcantautorChrisAguilar. A la tarda, l'escolaTCde dansa oferirà una flashmob (2/4 de 6) i una cercavila de flors recorrerà el barri (2/4 de 7). La festa acabarà al vespre, a partir de 2/4 de 8, amb una sessió a càrrec del DJRichyVuelcom.

Les activitats de diumenge es concentraran al matí. A les 11,HocineHaciane, fill del barri, oferirà una classe magistral de fitness. Al migdia, a 2/4 d'1, un espectacle d'animació infantil clourà els actes d'inauguraciódel carrer.

La consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i de Projectes participatius, Meritxell López, ha destacat que l'esdeveniment és un exemple de "col·laboraciópublicoprivada" per promocionar el comerç local. Una iniciativa que la presidenta de l'Associació de Comerciants deRiberayguaiTrevesseres, RosaPascuet, espera que tingui continuïtat en el futur.Pascuet, finalment, també ha destacat que lapersonalitzaciódel carrer deCallauetano només ajuda a atraure més visitants al barri, sinó que també beneficia els veïns: "Ha creat un espai ample, amb llum i molt obert. Un espai on s'hipot fer vida".

tracking