Liberals escaldencs proposa premiar als usuaris que reciclin

Plantegen la creació d’una targeta cívica per als residents a la parròquia que permeti aconseguir avantatges o descomptes per aquells que reciclin adequadament

Els gestors de residus demanen mesures per la crisi del cartró

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Liberals Escaldes-Engordany ha afirmat en un comunicat que celebra el funcionament de les noves casetes de reciclatge que s'activen amb targetes magnètiques i que determinen franges horàries per dipositar els diferents tipus de residus. El partit considera que accions com aquestes són necessàries per potenciar el reciclatge a la parròquia, però proposen que es faci un pas més enllà iespremiïals usuaris d'aquestes casetes. En aquest sentit, plantegen la creació d'una targeta cívica per als residents a Escaldes-Engordany que permeti aconseguir avantatges, descomptes o promocions per a tots aquells que reciclin d'una forma adequada.

D'altra banda, el comitè liberal escaldenc indica que un servei semblant al que ells proposen es podria dur a terme també a Ordino, després que el segon projecte més votat al pressupost participatiu ordinenc contemplés la posada en marxa d'una màquina que premia a les persones per reciclar correctament. Per això, proposen a l'equip comunal que tinguin en compte aquesta possibilitat per poder incentivar el reciclatge a la parròquia i seguir promocionant accions per a lluita contra el canvi climàtic i el respecte per l'entorn natural.

tracking