Es crea el Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa

En la primera reunió també s'han designat els membres de cada sector per tirar endavant el projecte

Reunió per a la creació del Consell Econòmic i social del Pas de la Casa.SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els representants dels sectors del comerç, allotjaments turístics, restauració, neu, empresarial i dels veïns del Pas de la Casa han mantingut avui la primera reunió en la que s'han designat els representants de cada sector i s'han constituït per tirar endavant el Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa. Elministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo; elministre de Turisme, Jordi Torres iel titular de Territori i Habitatge, Víctor Filloy també hi han estat presents.

Segons informa el comú en un comunicat,Laura Mas, cònsol major d'Encamp, ha explicat que el Consell Econòmic i Social "ha de ser un actor i un interlocutor representatiu i permanent amb el Comú per tirar endavant els projectes i la dinamització econòmica del Pas de la Casa".

En aquest sentit, el ministre dePresidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha afegit que “aquest consell és la culminació de la necessitat real de tenir una interlocució directa entre les administracions i el teixit productiu, econòmic i social de la parròquia". Alhora Torres ha volgut destacar la importància de la localitat encampada pel país i que per això "amb aquesta nova col·laboració i guanyarà tothom". Filloy ha afirmat que espera que "el projecte es pugui repetir a d'altres punts del Principat".

D'altra banda, un dels punts de la reunió ha estatla presentació dels representants designats per part dels diferents sectors econòmics del Consell Econòmic i Social. Segons informa l'ens executiu i l'ens comunal, perpart del sector del comerç serà Sr. Josep Ma Mas, per part dels hotels i allotjaments turístics seran el Sr. Jordi Montané i el Sr. Àlex Ruiz. Per part del sector de la restauració serà el Sr. Carlos Marreiros, per part del sector de la neu i l'esquí el Sr. Xavier Salinas i per part del sector immobiliari la Sra. Valérie Lackner. Les entitats empresarials i associatives del Pas incorporen com a representants el Sr. Jean Jacques Carrié, d'Iniciativa publicitària del Pas de la Casa, i Òscar Ramon, per part l'Associació de veïns del Pas de la Casa. Per part del Comú d'Encamp hi participarà la cònsol major o conseller en qui delegui. Per part de Govern està previst que siguin els ministeris de Presidència, Economia i Empresa, Turisme i Territori i Habitatge els que participin a les reunions i projectes del Consell Econòmic i Social, en funció de l'àmbit competencial.

tracking