La cala laurediana reobrirà al públic després de Sant Joan

El comú preveu fer activitats al parc infantil i a la zona de petanca

La cala laurediana reobrirà al públic després de Sant JoanFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cala laurediana reobrirà al públic després de la diada de Sant Joan. Ho va afirmar el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, qui va manifestar que l’espai ja està “quasi” preparat per tornar a oferir l’atractiu i tan sols serà necessari “fer algunes feines per readaptar i adequar la zona”, com per exemple netejar la sorra i treure la tanca que separa la platja fluvial del parc infantil. “La nostra voluntat, si la situació epidemiològica no ho impedeix, és mantenir el mateix concepte que teníem l’any passat i oferir un servei atractiu per als ciutadans de la parròquia i per al públic en general”, va dir.

Majoral va explicar que a banda de mantenir el servei de bar de la cala i l’organització de concerts de grups nacionals, la corporació també planteja donar més dinamisme a l’espai que l’envolta i va apuntar que entre les iniciatives proposades es troba la realització de petits tornejos de futbol al costat de la platja i dur a terme alguna activitat a la zona de petanca. El cònsol va afegir que, de la mateixa que durant la temporada anterior, la cala laurediana tancarà després de la celebració de la Diada de Meritxell. I va apuntar que ja han traslladat als bars de la parròquia el plec de bases perquè, “si volen”, puguin optar a gestionar el xiringuito durant els dos mesos que la zona estarà habilitada.

Majoral també va assenyalar que la voluntat del comú no és “treure un rèdit econòmic de la instal·lació”, ans al contrari, la intenció és donar un servei social als ciutadans del país, “els quals han viscut una situació complicada durant el darrer any i escaig a causa de la pandèmia”, i “retornar a les arrels apropant la gent al riu com en temps passats”.

tracking