El comú estrena una nova zona lúdica intergeneracional

L’espai, de 1.500 metres quadrats, comptarà amb jocs inclusius i wifi gratuïta

El comú estrena una nova zona lúdica intergeneracionalCOMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encamp ha estrenat una nova zona lúdica amb jocs inclusius i intergeneracionals davant de Cal Notari, a tocar de l’aparcament de Sant Miquel.

El nou espai, de 1.500 metres quadrats, disposarà de xarxa wifi gratuïta i comptarà amb tres zones diferenciades en funció de l’edat. La primera, pensada per a infants preferiblement d’un a sis anys, es troba a la zona de l’aparcament i tindrà un balancí, un joc d’equilibri, una caseta accessible i una altra caseta amb tobogan. La segona, indicada per a infants de tres a dotze anys, comptarà amb un castell gegant de fusta de robínia, un gronxador de cinc seients i un joc d’equilibri. I a la tercera, la zona més intergeneracional, s’hi trobaran jocs infantils combinats amb elements per a la gent gran, que constaran de dos aparells per exercitar la mobilitat com, per exemple, els pedals de cames i el de braços. També hi haurà un joc cognitiu per compartir entre grans i petits, amb enigmes visuals, matemàtics i lingüístics per treballar la memòria. Aquesta mateixa zona comptarà amb un joc giratori que permet l’accés amb cadira de rodes i dos jocs inclusius pensats per a infants amb mobilitat reduïda.

Les tres zones s’han habilitat amb un paviment continu de seguretat realitzat en cautxú. A més, s’han instal·lat papereres i bancs, i a la zona dels més petits també s’hi han plantat arbres per millorar el confort dels usuaris.

El nou equipament forma part del pla d’embelliment de la par­ròquia, una acció complementària a la remodelació urbanística de les avingudes que segueix la filosofia de donar prioritat als vianants i mantenir els espais verds.

tracking