Instal·lacions

El poble de Prats tindrà un nou aparcament i un parc infantil

El comú de Canillo tanca un contracte de lloguer de llarga durada amb la propietat d'una parcel·la de 1.000 metres quadrats

El poble de Prats tindrà un nou aparcament i un parc infantilComú de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El poble de Prats comptarà amb un nou aparcament exterior i un parc infantil després que el comú de Canillo hagi tancat un contracte de lloguer de llarga durada amb la propietat d'una parcel·la de 1.000 metres quadrats. El pàrquing, que se situarà a l'entrada del poble, comptarà amb una trentena de places en un espai de 900 metres quadrats, mentre que l'espai infantil amb diferents elements tindrà uns 100 metres quadrats.

L’aparcament s’habilitarà com a zona blava i contribuirà a descongestionar el trànsit en el tram final de la carretera de Prats, sobretot en temporada d’hivern. Aquesta és una demanda dels veïns d'una zona on l'estacionament és molt limitat. El BOPA ha publicat avui l'edicte del concurs públic nacional i es preveu que les instal·lacions s'inaugurin a la tardor.

D’altra banda, el comú està finalitzant els treballs a la cruïlla de Prats i el Forn en què s’incorpora una nova caseta que ampliarà el punt de recollida selectiva de residus a la zona.Amb aquesta actuació i el condicionament de l’aparcament i el parc infantil es dota la zona dels serveis públics necessaris per a un indret cada cop més habitat.

tracking