x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Adjudicada per 1,55 milions la reforma del carrer Sant Jordi del Pas

Les obres començaran a principi de juny i duraran 16 mesos
Simulació del carrer Sant Jordi després de la reforma

Simulació del carrer Sant Jordi després de la reforma

Simulació del carrer Sant Jordi després de la reforma

Comú Encamp
Actualitzada 13/05/2021 a les 20:18
El comú d'Encamp ha adjudicat aquest matí en una sessió extraordinària els treballs del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa a l'empresa Copsa per 1.558.056 euros com millor oferta de les set que s'han presentat al concurs públic. La primera fase afectarà els extrems nord del carrer de les Pistes i el sud, del carrer de les Abelletes i el comú informarà la setmana propera "als veïns i comerciants de la zona concreta per on es començarà l'actuació", segons han informat en un comunicat.

Els treballs s'iniciaran a principis de juny i la cònsol major, Laura Mas, ha destacat que "duraran uns 16 mesos" i que cal "avançar tot el possible abans de l'obligada parada per l'hivern" i per això s'ha fet l'adjudicació ja sense esperar a la propera sessió ordinària del consell de comú que es farà en 15 dies. La corporació ha previst per no haver de tancar el trànsit en el carrer afectat per la reforma. 

La remodelació del carrer Sant Jordi servirà per canviar el ferm, els serveis, ampliar les voravies, col·locar nou mobiliari urbà, canviar la il·luminació, fer punts de recollida d'escombraries tancats i coberts i reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta que estarà a la meitat del carrer. Aquesta millora permetrà crear "un nou espai de dinamització a la part alta a tocar de la zona d'aparcament dels autobusos", destaca el comú.

El PS + Independents d’Encamp defensa la necessitat d'avançar les obres 
El Partit socialdemòcrata ha fet saber en un comunicat que, ha vist "oportú" que se celebrés un Consell de Comú extraordinari per l'adjudicació de les obres de la reforma del carrer Sant Jordi del Pas i que han votat favorablement. El líder socialdemòcrata d'Encamp, David Rios, ha dit que "és necessari que es facin al més aviat possible" i que el que faran ara és "controlar que els terminis es compleixen, i que es respecta el marc pressupostari".
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts