x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La recta de la Margineda passarà a tenir dos carrils amb una mitjana arbrada al mig

El comú licita els treballs per construir un carril bici i una zona d'aparcament al tram, i la velocitat màxima es reduirà a 50 quilòmetres per hora
La cònsol major, Conxita Marsol, i el cònsol menor, David Astrié, a la recta de la Margineda.

La cònsol major, Conxita Marsol, i el cònsol menor, David Astrié, a la recta de la Margineda

La cònsol major, Conxita Marsol, i el cònsol menor, David Astrié, a la recta de la Margineda.

Comú ALV/Tony Lara
Actualitzada 12/05/2021 a les 16:39
El comú d'Andorra la Vella continua treballant en la reforma de l'avinguda d'Enclar, on avui s'han desplaçat els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, per constatar que les obres iniciades al febrer avancen a bon ritme. La següent zona que vol modificar la corporació és la recta de la Margineda, i per aquest motiu ha convocat un concurs per la construcció d'una mitjana arbrada, un carril bici i una zona d'aparcament en aquell tram. L'objectiu és reduir la velocitat en què circulen els vehicles, com es farà també a la zona on actualment s'estan desenvolupant les obres, on la velocitat màxima serà de 30 quilòmetres per hora.

Els carrils de circulació a la recta de la Margineda es reduiran de quatre a dos, es farà un carril bici de pujada i una zona d'aparcament de baixada. A més, es construirà una mitjana arbrada al mig, similar a la de l'avinguda Tarragona, i tot plegat farà que el tram passi a ser més urbà i es limiti la velocitat màxima de 50 quilòmetres per hora.  L'altre objectiu amb aquesta remodelació és facilitar la mobilitat al barri i resoldre la manca de places d'estacionament a l'àrea. 

En l'actual remodelació que s'està duent a terme a l'avinguda d'Enclar, s'estan ampliant les voravies, reduint els carrils de circulació i actuant en el subsòl per actualitzar i substituir canonades de la xarxa d'aigua potable i clavegueram. A més, la zona de l'Espai Columba disposarà de més voravies després que recentment s'hagin aprovat diversos convenis urbanístics amb propietaris de Santa Coloma que en possibiliten la construcció. Amb tot aquest projecte, el comú de la capital vol potenciar una de les vies d'entrada a la parròquia, com és l'avinguda d'Enclar, per tal de fomentar un major flux de vehicles que accedeixen al centre per Santa Coloma. 
  • #12 Emergències..
    (13/05/21 00:31)

    Piu va dir..
    Sra Marisol, ha pensat voste e Que hi ha D'HAVER UN CARRIL PER EMERGÈNCIES???? ES QUE S'HA VENUT L'ENTENIMENT???? I EL MINISTERI HO TOLERA????

    Respondre
  • #11 Penelope
    (13/05/21 00:28)

    La Sra. Consol fa I desfà com la Penèlope!!! Amb la diferencia que lo que en una era estrategia intelligent, en la d'aqui es tot el contrari Primer ens gastem una milionada per millorar la circulació i ara s'anul·la del tot,... A fer cues

    Respondre
  • #10 Piu
    (12/05/21 23:23)

    I si hi ha tràfic i ha de passar una ambulància?... Aiii..

    Respondre
  • #9 Carles
    (12/05/21 21:04)

    Jo penso que us heu equivocat, haurieu d'haver fet les voreres mes amples encara, la gent no hi entra amb tanta afluència!!!

    Respondre
  • #8 toni
    (12/05/21 19:10)

    el Toni Lara (fotògraf) té feina per un tub amb aquest parell de consols...

    Respondre
  • #7 Sentit comù
    (12/05/21 19:03)

    Qui li ha demanat que faci això? Sense una llei de responsabilitat política estem perduts, tots els polítics volen deixar el seu segell en les obres públiques i poder dir, "jo vaig decidir fer això".
    Abans de la rotonda de la Margineda ningú fa esport i molt menys exercicis, qui en el seu sa judici ho faria escoltant centenars de cotxes passar contaminant?

    Respondre
  • #6 Cada dia més cues
    (12/05/21 18:49)

    No ho entenc, cada dia més cues, i la Consol no para de tancar carreteres. Quina vergonya.

    Respondre
  • #5 Nosaltres més que las Vegas , toma ya!
    (12/05/21 18:31)

    P3. va dir..
    Si tingués de pagar de la seva butxaca fotria una reculada, qualsevol diria que estem amb pandemia i crisis econòmica aquí tirant els milions per la finestra, menudos caparróns estalviadors que tenim en època de misèria col·lectiva

    Respondre
  • #4 P3.
    (12/05/21 18:18)

    Aquesta dona no para !

    Respondre
  • #3 Juanita Banana
    (12/05/21 18:17)

    Es clar! L'av d"Enclar es molt agradable x passejar, es ironia..... A mes de l'altre costat del riu ja hi ha un passeig no? Una pixada mes fora de test dels q governen.... amb la quantitat de coses realment necessaries q hi han x fer. Definitivament els politics haurien d'escoltar sls ciutadans i deixar de viure en el seu nuvol

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts