Una setmana d'activitats per celebrar la diversitat cultural

Una vintena d’associacions del Principat participen en l’esdeveniment

Una setmana d'activitats per celebrar la diversitat culturalCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La capital va donar el tret de sortida ahir a una setmana d’actes de diversitat cultural per mostrar la feina d’una vintena d’associacions del Principat registrades al comú després d’un any en què no va celebrar-se aquesta cita per la pandèmia. El comú d’Andorra la Vella va destacar que en aquesta edició “es recull el crit d’esperança de les associacions culturals i de residents del país, que fa més d’un any que estan allunyades dels assajos, els escenaris i els carrers, però que es mostren confiades a poder recuperar aviat la normalitat”.

Una de les activitats principals d’aquesta edició serà l’exposició fotogràfica Tornarem!, que s’inaugurarà dissabte 15 de maig a les quatre de la tarda al Parc Central i que estarà oberta durant un mes. La mostra recull les imatges de les entitats captades per la fotògrafa i professora de fotografia de l’Escola d’art del comú Montserrat Altimiras.

La Setmana de la diversitat es concreta en exposicions de fotos, xerrades, tallers i projeccions de documentals com el de l’Associació de Fallaires o el de la caravana solidària als camps de refugiats de Tindouf a Algèria el 2019.

Els actes acabaran dissabte a les cinc de la tarda a la plaça del Poble amb concerts i actuacions musicals dels portuguesos Os amigos do Zé, dels mariachis Los mensajeros de Mexico i espectacles de ballet clàssic de Casa Rússia, danses tradicionals amb l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella, ball flamenc, sevillanes i clàssic espanyol organitzat per l’Associació Espanyola Alendoy Flamenc. Totes les activitats que hi ha previstes s’han adaptat a les mesures sanitàries.

tracking