La Fira del Vehicle d'Ocasió vol ajudar a reactivar el sector

Una de les principals novetats és l’oportunitat de comprar autocaravanes

La Fira del Vehicle d'Ocasió vol ajudar a reactivar el sectorANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria va viure ahir al matí la inauguració de la Fira del Vehicle d’Ocasió. Cal tenir en compte que la celebració es reprèn després de dos anys, ja que el 2020 no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions que es van haver de prendre per tal de mitigar-ne l’impacte.

L’acte inaugural es va fer pels volts de les 10 del matí, i va comptar amb la presència dels dos cònsols de la parròquia laurediana, Josep Majoral i Mireia Codina, juntament amb el mossèn de Sant Julià de Lòria, Pepe Chisvert. Ells van donar el tret de sortida a aquesta fira que s’allargarà durant tot el cap de setmana i es tancarà aquest mateix vespre.

El cònsol major va destacar que un dels principals objectius de la fira era “reactivar la parròquia” i des de la corporació esperaven que amb la celebració es pogués engegar “una mica de nou els motors dels concessionaris, dels bars i restaurants i del comerç”, els sectors que s’han vist més afectats durant el darrer any a causa de la Covid-19.

La fira compta amb la presència de dotze concessionaris que aporten uns 150 vehicles en total. Majoral va afirmar que enguany, per primer cop, entre les opcions hi haurà també la possibilitat de comprar autocaravanes, ja que és un “sector que està creixent”. De fet, el cònsol va dir que ja a primera hora d’ahir s’havien efectuat les primeres vendes.

A banda de l’activitat de compravenda típica de l’esdeveniment, també hi ha presència de vehicles antics de la família Ribas Reig en homenatge a l’excap de Govern Òscar Riba Reig, que ha traspassat aquest any.

tracking