La zona per a vianants de Callaueta s'estrenarà amb festa

Les obres, que van començar el 18 de gener, estan a punt de finalitzar

La zona per a vianants de Callaueta s'estrenarà amb festaCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de transformació del carrer Callaueta en un espai per a vianants, que van començar el 18 de gener, estan a punt d’acabar. La zona compta amb prop de 700 negocis, fet que suposa gairebé una cinquena part del teixit empresarial de la parròquia.

Ho van constatar els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, ahir al migdia quan van desplaçar-se a la zona per avaluar l’estat dels treballs. Tot i que es pot passejar per part del carrer, s’inaugurarà les pròximes setmanes oficialment amb una gran festa organitzada per l’ens comunal i l’Associació de Comerciants de Riberaygua i travesseres. La inauguració es farà en cap de setmana amb actuacions, animacions i promocions.

La conversió en zona per a vianants del carrer Callaueta és una de les accions destacades que es duen a terme a la zona comercial de Riberaygua i travesseres per integrar el barri (Prada Ramon) a l’eix central, en el marc del pla integral de reactivació d’una de les zones més importants i cèntriques de la parròquia, que compta amb prop de 700 negocis, xifra que suposa gairebé una cinquena part del teixit empresarial d’Andorra la Vella.

El nou Callaueta, que elimina el pas dels vehicles i l’estacionament al carrer per fomentar el passeig com ja s’ha fet en altres punts de la parròquia, com en el cas del carrer Sant Esteve a Prada Ramon, contribuirà a dinamitzar la zona comercial ja que compta amb diversos establiments de restauració que oferiran servei de terrassa.

Aquestes millores urbanístiques han suposat una inversió d’uns 400.000 euros.

tracking