Esdeveniments

Encamp renovarà el Saló de la infància i la joventut aquest Nadal

El comú ha engegat un concurs per a empreses interessades a organitzar l'esdeveniment

D'Encamp a la lluna en un simulador al Saló de la InfànciaCOMÚ ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp renovarà el Saló de la infància i la joventut a Encamp i al Pas de la Casa de cara a aquest Nadal. En un edicte del BOPA d'avui, el comú ha convocat un concurs per a empreses interessades a organitzar l'esdeveniment, que enguany hagués arribat a la 30a edició si no s'hagués cancel·lat. Per a la 29a edició, que s'haurà d'adaptar a les circumstàncies que hi hagi en el moment per la pandèmia, la intenció és fer un salt qualitatiu,tant pel que fa al tipus d'activitats que s'hi desenvoluparan, com per l'originalitat d'aquestes.

Per aquest motiu, el comú ha explicat que al concurs es "premiarà la creativitat, l'originalitat, l'adaptació als diferents segments d'edat, el pla de comunicació o la vinculació del projecte a una temàtica innovadora". El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha explicat que la "voluntat és buscar projectes innovadors i creatius que sorprenguin els més petits i les seves famílies".El concurs està valorat en 120.000 euros i les empreses podran presentar les seves propostes fins al 4 de juny a les 10.30 h.

D'altra banda, el comú ha aprovat el concurs per adjudicar la concessió d'un centre d'esplai al Complex Esportiu i Sociocultural, on caldrà efectuar la gestió i explotació del servei extraescolar per a infants de 2,5 anys a 6 anys durant els propers 4 anys. El termini per presentar les ofertes finalitza el 3 de juny.

tracking