Instal·lacions

El centre de Sant Julià tindrà un 60% d'il·luminació LED

El comú convoca un concurs per al subministrament de material eficient per a l'estalvi energètic en l'enllumenat de la parròquia

Operaris canviant l'enllumenat en un punt de la parròquiaComú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià vol seguir treballant amb el compromís d'esdevenir una parròquia sostenible i reduir les emissions de CO2. És per això que la corporació ha convocat un concurs públic per alsubministrament de material relacionat amb l'eficiència i l’estalvi energètic per a l'enllumenat públic de la parròquia, tal com publica el BOPA d'avui. Una vegada s'adquireixi el material, i afegint el que ja té emmagatzemat, el comú preveu que el centre de la vila tindrà un percentatge de llums LED del 60%, el qual volen anar augmentant en el futur fins que imperi aquest tipus d'il·luminació a la parròquia.

Actualment, la CG1 des de la Margineda fins a la rotonda d'Aixovall, elsaparcaments del Prat Nou i de les feixes del Rabató, la plaça de la Germandat i l’avinguda Verge de Canòlich compten amb una il·luminació LED, així com elCamp de Perot, la plaça Calonge, el carrer Doctor Palau, un sector de la Borda del Jaile, la plaça del Molí, el pont d’Isidre Valls, la plaça Laurèdia, el nou tram de la desviació, el tram comprès entre la rotonda del riu d’Auvinyà i la plaça del Solà, el carrer Isidre Valls, la carretera de Nagol, el carrer Francesc Escudé i la urbanització Costa de Nagol.

L'adquisició del nou material i el que hi ha en reserva permetrà implementar l'enllumenat de baixes emissions a l'avingudaRocafort i Francesc Cairat, els carrers de Lòria, Carvajal de Hué i Bonaventura Riera, la plaça Sant Roc i la carretera de la Rabassa. El cònsol major, Josep Majora, ha posat en relleu "l'esforç que estem fent per assolir l'objectiu de fer de la parròquia un referent mediambiental i del sector de les energies renovables".

tracking