Quatre persones ferides en tres accidents de circulació

Una dona s’ha estavellat contra un vehicle estacionat amb el seu patinet

Quatre persones ferides en tres accidents de circulació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de quatre persones van resultar ferides en tres accidents de circulació. Els incidents van tenir lloc ahir a Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Canillo.

Etiquetes:

El primer sinistre va succeir ahir a les 8.41 hores a Sant Julià de Lòria. El conductor d’una motocicleta, Kymco Xciting 500, amb matrícula del Principat, va perdre el control del vehicle, fet que va provocar la caiguda. El jove, resident de 25 anys, es va fracturar el braç i va ser traslladat a l’hospital on havia de ser operat. El següent accident va tenir lloc a les 13.18 hores a Andorra la Vella, on una resident de 40 anys va resultar ferida en xocar contra un vehicle estacionat amb el seu patinet. La dona va ser traslladada al centre mèdic amb contusions lleus i donada d’alta en les següents hores.

L’últim incident va ocórrer a les 15.40 hores, quan un turisme, Hyundai Santa Fe, es va estavellar contra una barrera de seguretat de la via a Racons, Canillo, després de topar amb un Volkswagen Golf, ambdós amb matrícula del Principat.

D’altra banda, dilluns a les 22.15 hores hi va haver un altre sinistre a l’avinguda d’Enclar número 31 de Santa Coloma. Segons va informar el cos de policia va ser un xoc frontal entre un Volkswagen Golf i un Seat Ibiza, ambdós amb matrícula del Principat. Tant la conductora del Volkswagen, dona resident de 40 anys, i el conductor del Seat, home resident de 19 anys, van resultar ferits i van ser traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Fonts del centre mèdic van indicar que la dona va rebre l’alta la mateixa nit, però que el noi va fer-se politraumatismes i encara es troba al centre sanitari.

tracking