x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
La Massana

La Massana Fogons arriba als 1.500 menús

El conseller de Turisme, Josep Maria Garallà, ha destacat que estendre els plats més enllà del porc "ha estat un encert"
Cuiner de l'hotel Sant Gothard

La Massana Fogons arriba als 1.500 menús

Cuiner de l'hotel Sant Gothard

Comú de la Massana
Actualitzada 02/03/2020 a les 13:43
La Massana Fogons ha servit un total de 1.500 menús a la dotzena edició de les Jornades de Cuina d'Hivern on han participat dinou restaurants. Aquesta xifra s'incrementarà durant el mes ja que els plats estaran disponibles fins el pròxim 31 de març. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garallà, ha assenyalat que "el fet d'obrir les jornades a tota la varietat de productes d'hivern i no centrar-se únicament en el porc ha estat un encert" segons ha informat el comú. Garallà també ha destacat la importància de fidelitzar un públic atret per l'ferta gastronòmica de la parròquia que es centrarà en la promoció de la cuina local. 
 
Etiquetes
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts