x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Reportatge

Guerra d'escudelles

Aquests dies totes les parròquies celebren Sant Antoni amb la cuina de la tradicional escudella, que asseguren que la seva és la més bona de totes. A Encamp, ahir es van repartir 1.200 racions, on enguany també es va fer una olla a part per a persones celíaques.
Hores de feina, esforç i dedicació perquè l’escudella faci el bon “xup-xup”. Un treball que cada any omple d’orgull tots els encampadans, que asseguren que és la més bona del país i que la seva és més especial que la de les altres parròquies. Però sobretot, els més orgullosos són els padrins i padrines, que des de dissabte van estar preparant el plat tradicional de Sant Antoni perquè ahir tots aquells que volguessin tastar-lo ho poguessin fer. Fins i tot els intolerants al gluten, ja que enguany, com a novetat, es va preparar una olla annexa a les fogaines típiques
  • #1 Simon Santamaria
    (20/01/20 09:01)

    Perquè hem d'incloure la paraula guerra o competició en una cosa tan tradicional com l'Escudella? No seria més lògic utilitzar altres termes més fraternals per fomentar millors valors en la nostra societat?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts