El comú destinarà 670.000 euros a enderrocar l'annex del poliesportiu de l'Aldosa

Els treballs preparatoris per la deconstrucció ja han començat i es preveu que durant els pròxims mesos de gener i febrer sigui efectiva

El comú destinarà 670.000 euros per a l'enderroc de l'annex del poliesportiu de l'AldosaComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana ha aprovat el crèdit, establert en 670.000 euros, per a l'enderroc de l'edifici annex del poliesportiu de l'Aldosa durant la sessió de comú celebrada avui. L'import "es finançarà a través de la tresoreria i de la partida d'ingressos, per la qual cosa no generarà deute" ha informat a través d'un comunicat. El cònsol major, David Baró, ha indicat que l'enderroc "permetrà disposar d'un terreny lliure per destinar a un altre ús". Els treballs preparatoris, que ja han començat, possibilitaran l'inici de la deconstrucció entre els propers mesos de gener i febrer.

L'annex, construït amb motiu dels Jocs dels Petits Estats l'any 1991, es troba en desús des de fa 15 anys degut al deteriorament de la seva estructura. En la mateixa sessió també s'ha aprovat l'Ordenació tributària, l'Ordinació de preus públics per a l'any vinent, el calendari fiscal així com el Pla d'Ordenació i Urbanisme de la Massana.

tracking