El Saló de la Infància començarà el 27 de desembre

El Complex esportiu acollirà l'esdeveniment fins l'1 de gener i posteriorment es traslladarà al Pas de la Casa fins la nit de Reis

El Saló de la infància augmenta els visitants un 1,5%Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Saló de la Infància i de la Joventut, queescelebra cada any a la parròquia d'Encamp, obrirà les portes del 27 de desembre a l'1 de gener al Complex Esportiu iSocioculturali posteriorment es traslladarà del 3 al 5 de gener al Pas de la Casa. L'esdeveniment lúdic té l¡'objectiu d'oferir als infants i joves d'entre 2 i 18 anys l'oportunitat de gaudir d'activitats i espectacles d'oci des de les 16 fins a les 21 hores. Els nens i nenes podran jugar amb titelles, maquillar-se de personatges, i simuladors que els permetran veure l'estació espacialinternacional, fer un passeig a la Lluna, volar, o competir en tirs lliures de bàsquet. A la sala de congressos del complex també hi haurà tallers de joieria,manualitats, cuina, jardineria o del joc JustDance, entre d'altres, i a la de gimnàsticaes muntaràuna ludoteca per a infants de 0 a 6 anys. El centre esportiu del Pas de la Casa comptarà amb una pistaamericanade 25 metres ambobstacles, més d'una vintena d'activitats, inflables i simuladors d'esquí.

L'entrada de dia tindrà un cost decinceuros, però les persones interessades podranadquirirun abonament de sis jornades que tindrà un cost de 18 euros pel saló d'Encamp i de 8 per a l'abonament de tres dies al Pas de la Casa. El Saló de la Infància i de la Joventutpreténaquest any superar els 7.000 visitants.

tracking