Tres baixes deixen sota mínims Tràmits del comú

L’ens ha decidit instaurar la jornada intensiva de manera temporal

Tres baixes laborals alteren el funcionament del comúFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana ha canviat l’horari d’atenció a Tràmits de manera excepcional després que tres treballadors es trobin de baixa per malaltia. L’horari ha quedat alterat durant tota aquesta setmana i l’administració es manté oberta des de dos quarts de nou del matí fins a les dues del migdia, mitja hora més avui com és habitual tots els divendres. La previsió és que la setmana vinent el comú pugui tornar a la normalitat.

Etiquetes:

La decisió del comú ve donada després de la coincidència de tres treballadors de l’administració, que han hagut d’agafar la baixa laboral de manera temporal per malaltia. Aquesta situació, segons expliquen fonts properes a la corporació, ha provocat que a hores d’ara només hi hagi dos treballadors encarregats de gestionar l’atenció ciutadana i els tràmits, sense possibilitat d’omplir els llocs de treball amb personal de la casa, en no estar especialitzat en aquest tipus de gestions. El servei de Tràmits funciona habitualment amb dos treballadors i en algunes ocassions s'incorpora un tercer empleat d'atenció al públic.

Des de la corporació, que ha anunciat amb un cartell a la porta d’entrada de l’ens aquesta modificació “demanant disculpes”, asseguren que ha estat un cas puntual i consideren que aquesta situació no hauria hagut de comportar alteracions en la gestió, més enllà del canvi d’horari.

L'absència de tres empleats de Tràmits per baixa ha provocat que en hores puntuals hi hagi hagut cues d’espera per part dels ciutadans que han volgut fer algun tipus de tràmit que depengués del personal administratiu. Des del comú es destaca que la resta de departaments està funcionant amb normalitat.

tracking