Canillo

Com a casa, un nou espai per a la gent gran

Els padrins de Canillo disposen d'un centre social on dinar i realitzar diferents activitats com és el taller de memòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Canillo va inaugurar l’espai Com a casa a l’edifici Perecaus, el nou centre per a la gent gran que pretén ser un lloc de trobada per crear vincles socials, basant-se en el confort i en l’entreteniment.

L’acte, amb una cinquantena d’assistents, va comptar amb la presència del ministre d’Afers Socials, Víctor Filloy, el cònsol major, Josep Mandicó, i diversos consellers.

La consellera de l’àrea Social de Canillo, Rosa Maria Mandicó, va dir que “és un pas previ a un centre de dia o a una residència, que compten amb atenció sanitària”. “Una prolongació del domicili en lloc d’estar sol.” També va voler afegir que l’espai “vol servir com a reconeixement a aquelles persones que ho han donat tot pel país, en un altre temps i circumstàncies”.

Com a casa, que compta amb un espai d’uns 300 metres amb disseny innovador, està programat perquè hi hagi diverses activitats d’esbarjo, “pensades per potenciar les relacions socials, però també altres iniciatives com el taller de memòria o activitats de gimnàstica”.

El projecte, que ha tingut una inversió total de 320.000 euros, segons va informar la consellera, està format per una sala equipada amb cuina i saló amb televisió i també petites sales de descans i d’infermeria.

Annexada a la sala principal hi ha una altra sala polivalent on es duran a terme, entre altres, les activitats de gimnàstica.

Mandicó augura un “bon futur” amb la candidatura de l'exministre Camp

tracking