Caldea tanca la temporada amb un ingrés rècord de 4,3 milions d'euros

El termolúdic ha rebut un total de 108.000 visitants durant l’estiu, xifra que representa un creixement del 5,5% respecte a l’any passat

Caldea tanca la temporada amb un ingrés rècord de 4,3 milions d'eurosCALDEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea tanca la temporada d’estiu amb un ingrés rècord de 4,3 milions d’euros, un 11,5% més que l’any passat. De l’1 de juny al 31 d’agost, el termolúdic ha rebut un total de 108.000 visitants, 5.700 més que en el mateix període del 2018, una xifra que representa un creixement del 5,5%. Aquest increment, propiciat per la millora del preu mitjà de les entrades i pel bon rendiment de la venda de serveis complementaris, com els tractaments i la restauració, ha garantit l’augment al termolúdic escaldenc. “Ha estat un estiu molt favorable, durant els tres mesos hem estat per sobre del que havíem pressupostat i l’avantatge ha resultat molt superior al que teníem previst”, va afirmar el director general del complex, Miguel Pedregal.

Etiquetes:

Els bons resultats han estat assolits gràcies al perfeccionament de l’estratègia de màrqueting i comercial, orientada a protegir el preu estable de les entrades, reforçar la venda de complements estètics i del servei de restauració de les instal·lacions, i a la implementació d’un nou model d’operacions més lleuger i àgil. En la mateixa línia, per tal de millorar l’experiència d’usuari i atreure més visitants, Caldea ha ampliat el calendari de tallers wellness gratuïts i ha ofert diversos espectacles de música en directe, jocs de llums i aigua, i danses urbanes, així com un còctel de franc servit per un equip de coctelers acrobàtics a la terrassa d’Inúu. “Hem viscut un estiu de novetats, tot i que ja és el segon any que oferim diverses animacions, procurem donar una oferta durant tot el dia i no només al matí i a la tarda. També ens serveix per donar i crear un ambient durant els vespres als nostres clients, ja que l’espectacle dels coctelers acrobàtics és impressionant”, va explicar el director.

hivern d’estrenes

Caldea començarà la temporada d’hivern 2019-2020 amb l’estrena d’una llacuna panoràmica, una piscina de natació i l’ampliació del club de socis. “La gran novetat serà la piscina, que farà 25 metres de llargada i disposarà de tres carrils, que és el complement que ens faltava per donar una oferta esportiva completa als clients”, va destacar Pedregal.

La nova llacuna “està en procés d’obres i la previsió és acabar-la durant la tardor, en principi el 15 d’octubre, tot i que potser s’endar­rereixen un parell de dies les obres, però estarà llesta per a la temporada d’esquí”, va afegir Pedregal. La nova atracció, que sobresortirà de la terrassa exterior i s’elevarà uns deu metres per sobre del riu Valira, tindrà una zona transparent, tant del fons com dels laterals, i estarà equipada amb llits de bombolles i altres jocs d’aigua. També aportarà més varietat a les instal·lacions, serà apta per a tots els públics i tindrà capacitat per a almenys cinquanta persones.

Pedregal va avançar que per donar rendiment a les noves instal·lacions “farem una promoció per a tots els nous inscrits i també tenim una petita campanya publicitària per a la gent del país”. En els pròxims anys la intenció del complex és fer diverses actuacions a la façana del centre per millorar-la i adequar-la.

tracking