Jornada farcida d'activitats a la festa major escaldenca

Doctor Prats va ser el cap de cartell musical i avui hi ha el ball de Santa Anna

Jornada farcida d'activitats a la festa major escaldenca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pubillatge va protagonitzar ahir el tradicional dia del Turista, una jornada en la qual els infants regalen clavells vermells i un glop de mistela als visitants de la parròquia, la majoria dels quals no entenien el perquè de la tradició. No va ser el primer acte del dia de festa major, ja que des de les nou del matí, els més fidels i devots es van dirigir fins a la capella de Sant Jaume per celebrar una missa. Això sí, després van poder degustar l’esmorzar que els havia preparat la Unió Proturisme.

Etiquetes:

La tarda és el moment dels infants i dels padrins. Per ells van ser els principals actes, ja que els primers van poder jugar i prendre xocolata i coca al carrer i a l’aparcament dels Veedors. Els segons van gaudir ballant i cantant amb l’Orquestra Maravella, en el gran concert de tarda que es va fer al Prat del Roure. A més, Cavall Bernat va oferir un concert d’havaneres al Parc de la Mola. Entrada la nit, va arribar el torn dels joves i la música. L’Orquestra Maravella i Bemba Saoco van ser els encarregats d’animar els assistents, tot preparant-los pel plat fort de la festa, l’actuació dels catalans Doctor Prats a l’aparcament dels Veedors. Eren els caps de cartell i la seva actuació no va decebre els seus fans.

El ball de Santa Anna és un dels actes més tradicionals de la festa major i es farà a la plaça homònima, just després de la missa, a la qual acostumen a anar força autoritats. A partir de les 18 hores es farà una Holi Party a l’aparcament dels Veedors, amb un preu de dos euros, que cedirà l’espai a una xocolatada amb xurros, mitja hora més tard, i a una refrescant festa de l’escuma a les 19 hores. Los 40 Tour tancaran la vetllada.

Jornada farcida d'activitats a la festa major escaldenca

Jornada farcida d'activitats a la festa major escaldenca

tracking