El nou pla d'urbanisme preveu edificis de luxe

El consell del comú ha aprovat la revisió del text que també inclou la possibilitat d'impulsar hotels d'alta categoria a les zones de Beixalís i els Cortals

El nou pla d'urbanisme preveu edificis de major qualitatA. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell del comú d'Encamp ha donat el vistiplau aquest matí a la revisió del Pla d'Ordenació Urbanística de la parròquia (POUP) en el ple celebrat al Pas de la Casa, com és tradicional el mes de juliol. El text preveu que les noves edificacions que es pugin contstruir a partir d'ara tinguin una major "qualitat" i estiguin més allunyades de la zona central de manera que aquesta guanyi en espais verds. A més, el nou pla incorpora la possibilitat d'impulsar hotels de categoria a les zones de Beixalís i els Cortals.

Un altre punt important que preveu és que els locals d'oci nocturn es concentrin fora del nucli urbà, concretament a la sortida sud en el cas d'Encamp i a la zona baixa, prop de la sortida del túnel, pel que fa al Pas de la Casa. El pla també accepta construir a la zona central d'Encamp edificis de fins a set plantes, tot i que amb una darrera amb un angle de 45 graus.

Durant la sessió, els consellers han aprovat també la modificació de la llei de Finances Comunals que han treballat conjuntament amb la resta de parròquies. En aquest sentit, la consellera liberal Maribel Lafoz ha assegurat que el text encara compta amb algunes "mancances".

tracking