Noranta mil euros per un parc per a gossos

L’espai tindrà un circuit, una font, i probablement es contracti un vigilant que s’encarregarà també de la minideixalleria del costat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú llogarà per gairebé 90.000 euros un terreny a l’avinguda del Fener, per quatre anys, per fer-hi un parc per a gossos. Amb el suport de la minoria, l’acord preveu que el primer any la corporació pagui 1.340 euros de lloguer al mes i 2.000 a partir del segon fins al quart. En total, seran 88.080 euros als quals s’ha de sumar la construcció del parc que inclourà un circuit i una font d’aigua, i probablement la contractació d’un vigilant que vetllarà perquè es faci un bon ús de les instal·lacions. També s’encarregaria de vigilar la minideixalleria que hi ha al costat i la zona de restauració del carrer Sant Antoni. Finalment, es desenvoluparà un reglament intern per garantir-ne el bon ús. La consellera del PS+I, Cèlia Vendrell, va demanar que es faci una campanya de sensibilització dirigida als propietaris dels gossos perquè respectin la resta dels ciutadans.

Etiquetes:

Per assentiment es va aprovar l’adjudicació del nou aparcament a la carretera de l’Obac, les obres del qual començaran la setmana que ve i estarà llest la segona quinzena d’agost. Tindrà unes quaranta places i un cost de 214.000 euros. A més, s’instal·larà una estació de bicicletes i un pipicà.

La consellera de Finances, Núria Gómez, va presentar les xifres de tancament de comptes a 30 de març amb l’endeutament més baix dels darrers 20 anys.

tracking