Esquí

Arcalís abandona Vallnord però la marca la podria explotar Pal Arinsal

Mortés ho va anunciar en el darrer consell d’administració que es va fer aquesta setmana i ho atribueix al fet d’estar vinculat amb Grandvalira

Arcalís abandona Vallnord però la marca la podria explotar Pal ArinsalF. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Secnoa, la societat que gestiona Ordino Arcalís, ha anunciat als seus socis d’EMAP que abandona Vallnord i que demana la dissolució de la societat Vallnord, SA, tal com va confirmar el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, que, no obstant això, va deixar la porta oberta al fet que EMAP, la societat que explota els camps de neu de Pal Arinsal, pugui seguir utilitzant la marca, sempre que s’arribi a un acord. “És una possibilitat que es podria donar però nosaltres el que hem fet és no renovar el contracte de mandat i, per tant, no té sentit mantenir la societat conjunta”, i va afegir que “en conseqüència, es demana la seva dissolució”.

La notícia no ha agafat de sorpresa els seus socis massanencs, que expliquen que ja s’ho veien a venir després dels darrers moviments entre Arcalís i Grandvalira. “Ens van comentar la seva intenció de deixar Vallnord perquè no poden estar en els dos llocs i és per un tema d’optimització.” El futur de Vallnord, però, s’haurà de decidir en el pròxim consell d’administració que es farà abans d’un mes, ja que serà aleshores quan es presentarà formalment la proposta de dissolució, així com es parlarà de què passa exactament amb el nom de la marca. Des de la Massana s’entén que és un actiu important però pertany a la societat conjunta que integren en un 64% EMAP i en un 36% Secnoa.

Cap dels dos directors generals de les societats, Josep Marticella i Xabier Ajona, van comentar la notícia, però sí que en va parlar el director general de Nevasa, Alfonso Torreño, qui va explicar que les relacions entre Grandvalira i Arcalís seguiran creixent a partir que Saetde, una de les societats que l’integren, va adquirir fa un any el 76% de les accions de l’estació ordinenca. “És cert que aquest acord canvia l’entorn de neu que tenim al país, i amb Arcalís ja vam treballar productes conjunts la temporada passada i ho continuarem fent aquesta pròxima. L’augment dels productes conjunts ja estava previst que continués, independentment de si seguien a Vallnord o no”.

tracking