El comú avala el camp de futbol situat al Càmping Internacional

El cònsol major, Jordi Torres, es mostra “encantat” davant la possibilitat de construir noves instal·lacions esportives a la parròquia

El comú avala el camp de futbol situat al Càmping Internacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La corporació encampadana avala construcció de noves instal·lacions esportives als terrenys on actualment s’ubica el Càmping Internacional, a la parròquia. Segons fonts properes al cas, existeix un principi d’acord entre la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i els propietaris dels terrenys per a dur a terme la construcció d’un camp de futbol amb graderies, on es jugarien partits de la lliga andorrana, i un de més petit, de futbol set, a un costat i dedicat, entre altres coses a l’entrenament. El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, va expressar ahir que veuria amb bons ulls aquesta possibilitat en cas d’acabar concretant-se. “Ens van manifestar la voluntat de fer una zona esportiva i a nivell d’urbanisme ja vam dir que no hi havia cap inconvenient”, va explicar el cònsol major encampadà. “Encara que no sigui terreny consolidat, tot el que són instal·lacions esportives sí que es poden construir”, va afegir. “A partir d’aquí, quan entrin els permisos intentarem tramitar-los el més ràpid possible”, va explicar Torres, que espera poder-les veure acabades “durant aquest any o l’any que ve”. Torres va mostrar el seu desconeixement de com estan ara mateix les negociacions entre els dues parts. “Esperem i desitgem que entre els privats s’entenguin i des del comú posarem facilitats perquè això sigui una realitat”, va dir. Les instal·lacions esportives, un projecte que encara està per desenvolupar, s’ubicarien dins dels 20.000 metres quadrats del terreny del Càmping Internacional. Ara només quedaria la signatura del contracte per refrendar l’acord al qual han arribat les dues parts per un termini de 20 anys. Aquest tracte també s’amplia a la part econòmica. Segons fonts properes al cas, la de la federació Andorrana de Futbol era l'opció més atractiva per als propietaris dels terrenys.

A PROP DE PRADA DE MOLES

Els terrenys del Càmping Internacional es troben molt a prop de Prada de Moles, el camp on, des de fa uns mesos, es va traslladar l’FC Andorra de Gerard Piqué. Torres valora positivament que “tota la zona sud d’Encamp” s’estigui convertint en una zona esportiva “important”. “A Encamp apostem per una ciutat de turisme esportiu”, va explicar Torres, que considera que aquest acord “refermaria encara més una candidatura que ja fa temps que treballem”.

LA DIADA MÉS POPULAR

L‘amenaça de pluja no va aturar els fidels i turistes que ahir enfilaven el camí que puja des del poble d’Encamp fins a l’Església de Sant Romà de les Bons per celebrar la tradicional diada de Sant Romà de les Bons que se celebra cada Dilluns de Pasqua. “És la diada on més gent ve i estem molt satisfets que la gent continuï compartint aquestes tradicions amb tots nosaltres”, va manifestar el cònsol major, Jordi Torres. En total, una cinquantena de persones s’hi van aplegar al voltant de l’Església de Sant Romà de les Bons on, al voltant de les 12, es va celebrar la tradicional missa. A la sortida de missa, el jovent de la parròquia va dur a terme la cantada de caramelles, no sense algun divertit error que va provocar els somriures dels assistents. En finalitzar les cançons, els veïns de la parròquia i els turistes van poder gaudir d’un petit aperitiu de germanor que va posar punt final a una fantàstica jornada que la pluja va respectar.

El comú avala el camp de futbol situat al Càmping Internacional

tracking