Els bombers actuen per un avís de fum sense ferits a Incles

L’alarma s’hauria originat en un celobert d’un edifici on hi havia cartrons

Els bombers actuen per un avís de fum sense ferits a InclesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van haver d’actuar ahir al migdia per un avís de fum al nucli d’Incles, a la parròquia de Canillo, que finalment es va quedar en un ensurt. Fonts del mateix cos van explicar al Diari que cap persona va resultar ferida per una possible inhalació de fum malgrat l’avís que hi va haver i que, de fet, tampoc van haver de desallotjar ningú de l’edifici on es va produir la incidència.

Etiquetes:

L’alerta es va registrar en un celobert d’uns cinquanta metres d’un edifici on hi havia acumulats uns cartrons. El cos treballa amb la hipòtesi que el fum s’hauria pogut produir per la presència d’una cigarreta. Tot i això, no es van arribar a produir flames, que haurien pogut provocar una major afectació.

Davant de l’aparició del fum, una veïna va avisar ràpidament el cos de bombers, que es van desplaçar fins al lloc dels fets amb dos camions, un dels quals amb una escala incorporada. En total, vuit membres del cos de bombers, entre els quals també hi havia el cap de guàrdia, van desplaçar-se fins al punt de l’incident. Un cop allà i després de fer les actuacions i revisions cor-responents a l’edifici, els bombers van poder constatar que només hi havia fum i que les flames no s’havien arribat a produir. El cos de bombers va explicar que van rebre l’avís per anar a actuar als voltants de dos quarts d’una del migdia.

tracking