Àndorra la Vella

Els germans Claret ja tenen estrella al Bulevard Fener

És el primer reconeixement que es fa a la cultura en el passeig, ja que totes les altres plaques estan relacionades amb el món del motor

Els germans Claret ja tenen estrella al Bulevard FenerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Claret han inaugurat aquesta tarda les seves estrelles en el Bulevard Fener. Els músics s'ha mostrat molt agraïts pel reconeixement que es fa a la seva trajectòria i han recordat que quan van començar Andorra no tenia la quantitat de concerts ni el bon nivell que hi ha actualment. Aquesta estrella esdevé la primera que s'exposa al passeigrelacionadaamb l'àmbit de la cultura. En aquest sentit, la cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, ha destacat que els Claret "són uns clars exponents de la cultura delpaís" i els hi ha fet entrega als bessons d'unapetita rèplicade l'estrella com a guardó.

L'acte també ha comptat amb un petit concert a càrrec de Jordi Albelda i Eva Santamargarita, professors de l’Institut de Música, i del seu fill, Jordi Albelda, alumne del centre, i amb la presència de polítics com Pere López, MarcBallestà, Carles Jordana i JordiMinguillón, entre d'altres.

tracking