El comú preveu reobrir els Serradells a finals de febrer

La setmana vinent es duran a terme les tasques de retirada de la bastida exterior de l'edifici per garantir l'accés a l'aparcament i a la resta de zones no afectades per l'incendi

Els comuns amplien l'acord perquè els usuaris dels Serradells utilitzin la resta de centresARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella té previst reobrir les instal·lacions del Centre esportiu dels Serradells a finals de febrer, a excepció de la piscina, que és la part més malmesa per l'incendi del passat 22 de novembre. Mentrestant, els usuaris amb l'abonament complet podran seguir utilitzant els centresesportiusde Sant Julià, Encamp, Canillo, Ordino i el Pas de la Casa. Els infants de l'escola bressol de 4 a 15 mesos continuaran reubicats a Santa Coloma, i els nens de 15 mesos a 3 anys al casal El Llamp.

Així doncs, la setmana vinent es duran a terme les tasques de retirada de la bastida exterior de l'edifici pergarantirl'accés a l'aparcament i a la resta de zones no afectades per l'incendi. També es realitzarà l'aïllament de l'espai de la piscina olímpica, la més malmesa, així com una neteja a fons,inclososels conductes de ventilació i les estructures interiors. Una vegada reobert el Centre esportiu dels Serradells, el comú informarà sobre com es regularitzaran els preus dels abonaments, ja que durant un llarg període de temps els usuaris no podran gaudir de la piscina.

tracking