Escaldes-Engordany

Abonats dels Serradells, a les piscines d'Escaldes

Reobren el 7 de gener, 14 mesos després de l’inici de les obres de reforma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les portes de les piscines i el gimnàs comunal d’Escaldes-Engordany tornen a obrir el 7 de gener després de 14 mesos d’obres. El conseller d’Esports de la corporació, Jordi Vilanova, va explicar ahir que la instal·lació obre “tres mesos abans respecte al planning previst”, atès que “arran de l’incendi dels Serradells hem incrementat encara més el personal per poder anar molt més ràpid i poder obrir abans”. “Hem hagut d’accelerar aquest últim mes”, va reconèixer. De fet, Vilanova, durant la presentació a la premsa de les piscines, va destacar que el comú escaldenc preveu assumir part dels abonats al centre esportiu de la capital. “Malauradament, pel tema dels Serradells, és possible que la gent s’apunti ràpid”, va considerar. En aquest sentit, cal recordar que la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, va afirmar en l’últim consell de comú que la piscina dels Ser­radells estarà tancada almenys durant un any. No obstant això, el conseller d’Esports va recordar que s’haurà de “respectar la limitació que tenim aquí quant al nombre d’usuaris”.

“Els Serradells no deixa de ser una instal·lació molt gran i nosaltres tenim una piscina de 25 metres”, va justificar. En aquesta línia, Jordi Vilanova va expressar que, gràcies a la reforma, les piscines i el gimnàs comunal tindran “una capacitat d’uns 960 usuaris”. “Hi haurà un moment en què no podrem donar més abonaments perquè haurem fet la quota”, va lamentar Vilanova, que va remarcar el fet d’estar “encantats de rebre usuaris dels Ser­radells”.

NOVETATS DE LES PISCINES

Pel que fa a la reforma de les piscines i el gimnàs comunal, el conseller d’Esports va subratllar que la voluntat de la corporació “era donar resposta a les diferents demandes que teníem”, si bé va apuntar que “la piscina és l’únic que no s’ha tocat”. Precisament, Vilanova va destacar que entre els canvis més significatius hi ha la creació de dos vestidors exclusius, un per a nens i un per a nenes, i d’un vestidor mixt, pensat per als infants acompanyats per un adult que no és del seu mateix sexe.

A més, el conseller escaldenc va assenyalar el fet que el 70% de les taquilles són més àmplies i que amb la distribució “eficient” de l’espai s’han guanyat dues noves sales per a classes dirigides. En parel·lel, Vilanova va dir que el gimnàs s’ha ampliat amb més màquines multifuncionals, si bé s’ha tret protagonisme al pes lliure. La reforma ha tingut un cost d’uns dos milions d’euros i hi haurà jornada de portes obertes del 2 al 4 de gener.

Abonats dels Serradells, a les piscines d'Escaldes

Abonats dels Serradells, a les piscines d'Escaldes

tracking