El comú traurà un edicte intern per triar el nou cap dels urbans

Mandicó està convençut que es presentarà algun dels agents actuals i, si no, se’n promouria un d’extern

Detenen el cap de circulació de Canillo per apropiar-se dinersarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corporació ha decidit que finalment traurà un edicte intern per cobrir la plaça de cap dels agents de circulació de la parròquia, un cop l’anterior va ser acomiadat després d’haver signat una ordenança penal en la qual reconeixia haver-se apropiat d’una quantitat indeterminada de diners de les multes. Segons va indicar ahir el cònsol major, Josep Mandicó, la idea és treure aquest edicte pròximament i que sigui una persona del departament qui la guanyi, si no se’n farà un d’extern. “El que farem és promoure un edicte intern segur i, si no surt ningú, aleshores el farem extern però creiem que alguns dels nostres agents sí que s’hi presentaran”. Mandicó va comentar que ja han rebut l’aute de la Batllia però que ells encara no han finalitzat l’estudi sobre la quantitat real de diners que l’antic cap s’hauria apropiat, malgrat que en el seu dia va reconèixer que la xifra podria estar entre els 10 i els 15.000 euros. “Encara no sabem la quantitat exacta però quan ho tanquem, ho portarem a la Batllia”, va indicar.

Etiquetes:

L’excap de circulació va signar una ordenança penal a finals de novembre per la qual acceptava haver comès aquest delicte i la justícia el va condemnar a quatre anys d’inhabilitació per exercir un càrrec públic i a pagar una multa de 4.000 euros. En aquest moment i aprofitant que la Llei de la Funció Pública ho permet, els responsables comunals van decidir expulsar-lo del cos i li reclamaran els diners sostrets.

El cònsol també va afirmar que l’aparcament del Tarter ja està totalment operatiu, i que esperen que el de la plataforma de Soldeu també ho estigui abans de la final de la Copa del Món.

tracking