Vila espera que l'hivern faci revertir la situació negativa de Naturlandia

Vila espera que l'hivern faci revertir la situació negativa de NaturlandiaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pistes d’esquí de fons de Naturlandia van obrir les portes ahir al matí de manera parcial i amb una cota de neu d’entre 10 i 20 centímetres. Després d’un mal any, tant a l’hivern amb caps de setmana de molta neu i pluja com amb un agost també en l’àmbit meteorològic molt advers, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, es va mostrar ahir esperançat perquè aquesta temporada d’esquí que ara comença serveixi per revertir els números negatius que ha acumulat l’ecoparc al llarg de l’any. “Esperem poder millorar, les pluges de l’agost van fer minvar la caixa i la perspectiva econòmica final no ha estat la que esperàvem”, va recordar Vila durant la inauguració de la Fira de Santa Llúcia.

El màxim mandatari comunal va apuntar que hi ha hagut un decalatge d’entre el 7 i 8 per cent entre els ingressos previstos i els formalitzats. Un element que el darrer consell de comú ja va obligar la corporació a injectar, novament, diners a la societat que gestiona Naturlandia, Camp­rabassa. Això va implicar “un endarreriment de resultats important”, va reconèixer Vila. El cònsol major també va dir que per al parc la temporada d’hivern no és l’època amb més afluència de gent, però va remarcar que “l’esperança la tenim, ara caldrà veure si la realitat ens acompanya i en ajuda a revertir les xifres negatives de l’estiu i l’hivern passat”.

Un certamen tradicional

La Fira de Santa Llúcia d’enguany compta amb una vintena de parades en què es poden trobar productes diversos i també els de les dates nadalenques. Al certamen s’hi poden adquirir objectes de decoració, torrons, dolços o figures per guarnir els pessebres. Les parades de la mostra, una de les més tradicionals i la més antiga de les que se celebren a la parròquia, estan concentrades entre la plaça de la Germandat i l’avinguda Verge de Canòlich.

tracking