El Poblet de Nadal durarà menys dies però tindrà més activitats

L'oferta s'amplia a mig centenar de propostes i s'estrena un túnel de llums de 40 metres de llargada a la plaça de la Rotonda

El comú creu que l'escola bressol podria tornar aviat als Serradells

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cònsol menor i el conseller d’urbanisme, Marc Pons i Miquel Canturri, van presentar ahir la tercera edició del Poblet de Nadal que enguany tindrà una cinquantena d’activitats, més que en anteriors edicions però en menys dies perquè se celebrarà de l’1 al 30 de desembre. “Hem parlat amb els paradistes i entre tots creiem que aquest calendari s’ajusta més al que volem”, va dir Pons. La principal novetat d’enguany serà un túnel de llums de 40 metres de llargada, equipat amb tecnologia led intel·ligent, que costarà 174.000 euros, i que es posarà a la plaça de la Rotonda. Es faran dues representacions audiovisuals diàries, a les 18 i a les 19.30. També s’ha traslladat el tobogan gegant a la parcel·la d’Andorra Telecom per fomentar la zona de Riberaygua i Boulevard del Fener i s’augmenten a 35 les paradetes a la plaça del Poble. La majoria dels ocupants seran comerciants del país i, presumiblement, no hi seran tots els dies sinó que alguns podrien rotar i entrar-ne de nous.

A la plaça Guillemó s’hi tornarà a posar la pista de patinatge sobre gel de 100 metres i com a novetat destacada hi haurà un laberint de llums i colors destinat als més petits. També es podrà visitar l’oficina de correus màgica en col·laboració amb Crèdit Andorrà que l’any passat va rebre 2.000 infants que van escriure als Reis Mags, al Pare Noel i al tió.

Entre les activitats, hi haurà tallers per a tota la família i una mostra gastronòmica amb cuiners de renom, entre els quals hi haurà Bernard Dois i Nandu Jubany, amb estrella Michelin, música en directe, tallers per a infants i adults, exposicions amb obres d’artistes del país, la 3a Mostra de Nadales, el tió gegant per als infants i la casa del Mickey.

A més, en sis punts de la parròquia el públic trobarà els ‘Magic selfies’, espais urbans que s’han transformat en indrets on fer-se fotografies especials. Finalment, hi haurà quatre espectacles itinerants per l’avinguda de Meritxell, els dissabtes a les sis, i enguany tornaran a sortir els rens i dromedaris per l’avinguda Riberaygua, els quatre dies del pont de la Puríssima.

La inversió per a aquest any serà de 300.000 euros, una xifra similar a la de l’any passat, i el dia de la inauguració es farà el castell de focs que no es va poder celebrar per la festa major.

tracking