El Poblet de Nadal tindrà una cinquantena d'activitats entre l'1 i el 30 de desembre

La novetat d'enguany és el túnel de llums de la plaça de la Rotonda, que té 40 metres de llargada i oferirà dos espectacles al dia

El Poblet de Nadal tindrà una cinquantena d'activitats entre l'1 i el 30 de desembreANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb l'arribada del mes de desembre s'engega el característic Poblet de Nadal. Enguany, la tercera edició d'aquesta iniciativa serà més curta que en anys anteriors, ja que romandrà activa de l'1 al 30 de desembre, comptarà amb 35 parades a la plaça del Poble i una gran novetat: un túnel de llums de 40 metres de llargada, situat a la plaça de la Rotonda, que oferirà dos espectacles al dia, a les 18 i a les 19.30 hores, i el qual ha costat 174.000 euros dels 300.000 que s'han destinat per a dur a terme el Poblet de Nadal.

Les principals activitats, que en seran una cinquantena, s'oferiran al cap de setmana. A les parades hi haurà mostres gastronòmiques gratuïtes on s'oferiran propostes de xefs amb una estrella Michelin, i a on també s'hifaran tallers i degustacions culinàries. D'altra banda, la parcel·la on s'havia de construirTheCloudserà aprofitada per la instal·lació d'un tobogan de gel de 35 metres i el gran arbre de nadal amb regals, amb l'objectiu de potenciar la zona de comerç del carrer BonaventuraRiberayguai delBoulevardFener.

Entre les activitats que es repeteixen s'hi troben la pista de gel de 100 metres quadrats, que es mantindrà a Plaça Guillemó, i un laberint de llums i colors.

tracking