x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Encamp

La carn de porc, l'ingredient estrella a la 26a Festa culinària

Una quinzena de participants presenten els plats a l’esdeveniment
La sala de congressos del Complex sociocultural d’Encamp va acollir la 26a Festa culinària, organitzada per l’Associació Pro Agermanament d’Encamp (APAE). Quinze persones van participar en el concurs de cuina, en el qual l’única regla era utilitzar la carn de porc com a base del plat, ja fos rostit, a la brasa o fregit. Plats típics de la gastronomia andorrana, però també àpats exòtics d’altres continents. Els membres del jurat van valorar l’elaboració, l’originalitat, la presentació i la combinació d’ingredients.
A més, una desena de nenes i nens de la parròquia hi van participar, presentant pastissos decorats de totes les formes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477