x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
FUNCIONARIS

El comú de Canillo acomiada el cap dels urbans

La corporació ha decidit fer fora el funcionari després que hagi estat condemnat per quedar-se 4.000 euros de les multes que s'abonaven en metàl·lic
El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, al comú.

Mandicó diu que el PS i L'A “busquen cadires”

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, al comú.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/11/2018 a les 17:40
La junta de Govern del comú de Canillo ha decidit aquest matí acomiadar el cap dels agents de circulació després que hagi signat l'ordenança penal que li va imposar la Batllia per quedar-se diners del cobrament de les multes. Malgrat que al comú encara no han pogut llegir l'aute, sí que han rebut el primer escrit on es detalla part de la condemna de la Batllia que l'inhabilita per a l'exercici de càrrecs públics per un període de quatre anys, segons ha explicat el cònsol major, Josep Mandicó. En virtut de la Llei de funció pública que permet l'expulsió del cos d'un funcionari en cas de condemna, la corporació ha decidit finalitzar la relació laboral amb el condemnat. Josep Mandicó també ha assenyalat que no saben exactament quants diners hauria sostret de les multes de trànsit, ni tampoc el temps que ho hauria fet, però sí que diu, que la multa imposada en la condemna és de 4.000 euros. "Segur però que la xifra sostreta serà molt superior", ha manifestat després de la sessió de comú celebrada aquest matí.
El comú està pendent de decidir si cal reestructurar el cos i per això traurà un edicte que pot ser intern o extern, per cobrir la seva plaça.

En la sessió del ple s'ha presentat la liquidació del pressupost a 30 de setembre, amb un superàvit de 2,3 milions d'euros i s'ha informat de la signatura d'un conveni amb FEDA de 38.000 euros per canviar les conduccions elèctriques, dins del projecte d'embelliment del nucli antic de Canillo.
Etiquetes
  • #2 Pere
    (21/11/18 20:09)

    S'han quedat sense sheriff!.

    Respondre
  • #1 Randonée
    (21/11/18 17:28)

    els 4000 euros són la multa com a pena accessoria, no confonem els termes.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts